2013. jún. 2.

Évzáró Gálaműsor

2013.május 17-én pénteken a Magyarpolányi Pünkösdi Fesztivál keretei között került megrendezésre a Magyarpolányi Művészeti Alapiskola színház-dráma csoportjainak gálaműsora.
   Délután fél2-kor indultunk Polányba, már a buszra szállás sem volt túl könnyű 3 csoporttal. Megérkeztünk a Tájházhoz, mindenki nagyon vidám volt, hiszen együtt voltunk. Kipakoltuk a táskánkat aztán mindenki bement a Pajtaszínházba előadásokat nézni.
   A műsor 15:00-kor a gyermekszínjátszó csoportok előadásaival. Engem nagyon meglepett hogy a színjátszók koruk ellenére milyen színvonalas előadásokat mutattak be félelmetesen jó jelenléttel. A gyermekszínjátszók műsorai után elkezdtünk ráhangolódni az előadásunkra, végigpörgettük a darabot, átöltöztünk majd beültünk a színházba a többi előadást is megnézni.
   17 órától Diákszínjátszó csoportok mutatták be színdarabjaikat-köztük mi is.Első előadás a Log out volt, ami a mai fiatalok problémáit dolgozta fel, majd ezt követte a Senák.Bár csoportunk már mind a két előadást látta azt hiszem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy még mindig felkavar a két történet.Ez után jöttünk mi a Fenyér című darabunkkkal.Szerencsére a nagy vihar sem gátolt meg senkit abban, hogy eljöjjön, hiszen a nézőtér tele volt. Az előadás nagyon jól sikerült, mindenki odatette magát és a visszajelzések is nagyon jók voltak.
   A Fenyér után mindenki nagyon fel volt pörögve, az eső sem gátolt meg senkit, sőt ...Legjobb az esőben szaladgálás volt.:) Szárítkozás és átöltözés után átmentünk a Kakasba egy kis kocsmaszínházra. Mind a Lepkegyűjtő, mind a Filmes kvíz nagyon jó volt. Mire visszaértünk a pajtához Sanyi már elkezte főzni a gulyást. Elmentünk egy kicsit felmelegedni, ruhát szárítani majd vacsorázni- nagyon finom lett, köszönjük Sanyi:). Vacsi után megkezdődött a buli. Volt ott minden dubstep és latinos táncmozdulatok egyben, nagyon jól éreztük magunkat. Hajnali 3 körül már fáradt a csapat és fél 4 körül már aludt az egyész banda (én személy szerint a nézőtér hátső sorába dőltem ki a székeken:)). Kora reggel Sanyi keltett minket, összepakoltunk, összeszedtük a cuccainkat és fáradtan de élményekkel tele hazaindultunk.
   Úgy gondolom mindenki nagyon jól érezte magát és minden csoportnak sikeresen zárult az év. Én már alig várom, hogy megint együtt legyünk és hülyüljünk... Nagyon megszerettem ezt a bandát :))
Ványik Zsanett


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése